Schrijf slimmer

Onderweg wil je nog wel eens zuinig willen zijn met het gebruik van je telefoon, tablet of laptop. De batterij kan opraken of je wilt misschien niet te koop lopen met al je elektronica. Met Bambook kan je lekker eindeloos wegschrijven zonder talloze notitieboekjes vol te maken. Je bespaart batterijen, papier én voor je aankoop wordt een boom geplant. Win-win-win!

Favoriet voor eindeloos reizen

De hardcover Bambook is gemaakt van een stevige, maar lichtgewicht plaat bamboe en voorzien van een elastiek om je notitieboek goed dicht te houden. Deze uitvoering is perfect als je veel onderweg bent en is niet stuk te krijgen. Bambook is verkrijgbaar in A6, A5 en A4 met bijvoorbeeld blanco of gelinieerde pagina’s. Daarbij krijg je natuurlijk de handige stift met sneldrogende inkt. Die inkt is weer uitwisbaar met een vochtige doek.

Hét uitwisbare schrift

Bambook is dé combinatie van een notitieboek en een whiteboard. Met een speciale stift zodat je je aantekeningen kan bewaren, scannen met de Bambook app en vervolgens kan wissen voor hergebruik van de pagina. Ideaal voor batterij zuinig bloggen of om je reisverslagen op je gemak te noteren. Het is ook een fijne manier om reisplannen uit te werken, die – als ze verwezenlijkt zijn – weer plek kunnen maken voor nieuwe avonturen op papier. Zo kan je pas écht eindeloos reizen!

Shop per categorie