Adverteren op eindeloosreizen.nl

North Face Base Camp Duffel

Er is ruimte om te adverteren op eindeloosreizen.nl voor maandelijks meer dan 3,500 unieke Nederlandse reizigers. We bieden verschillende opties en over alles kan overlegd worden. Neem contact op via [email protected] om jouw uiting op onze site te publiceren!

Advertentie

Tussen berichtblokken is ruimte voor een advertentiebanner. Berichtblokken komen op allerlei plaatsen terug op de site, zoals op categorieën en de sectie met gerelateerde berichten onder specifieke berichten en de meeste pagina’s. De advertentie springt dus gegarandeerd in het oog en blijft langdurig in beeld.

Advertorial

Een advertorial komt als het laatste nieuws in de nieuwsfeed. Bezoekers op de site zullen de advertorial als eerste zien, zolang de advertorial het laatste bericht is. Dat is het meestal een halve week. Het bericht staat daarna nog ongeveer 2 weken op de voorpagina.

Productreviews

Voor geschikte producten is een plekje in de shop, mits we daar een affiliate programma aan kunnen koppelen, bijvoorbeeld via Awin, Tradetracker of Daisycon. Wij proberen graag de reisproducten eerst uit, het is dan ook mogelijk om in een nieuwsbericht en op de socials onze persoonlijk mening erover en ervaringen ermee te delen.

Linkbuilding

Bestaande nieuwsberichten kunnen voor linkbuilding worden ingezet, we geven dan linkwaarde door naar jouw site of shop. We kunnen ook nieuwe berichten toeschrijven naar jouw product of website. Dat kan dan als een advertorial of als een productreview.

Adverteren op eindeloosreizen.nl

Stuur ons een berichtje op [email protected]!

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.