Mamta Restaurant in Harderwijk

geschreven door Pim op

Mamta Restaurant in Harderwijk heeft heerlijk eten van de Indiaanse keuken. Een aanrader als je zoekt naar een restaurant in Harderwijk. Met vriendelijke bediening en een uitgebreide kaart. Het restaurant in Harderwijk is goed bereikbaar, dichtbij het Dolfinarium, aan de Strandboulevard. Daarmee is het ook mooi gelegen. Je kan binnen eten, of op het terras en heerlijk genieten van de smaak van India met ruime porties en een leuke presentatie.

Mamta Restaurant in Harderwijk is iedere avond geopend van 19:00 tot 23:00. Het is een populair restaurant in Harderwijk, reserveren is daarom, zeker in de zomermaanden, aanbevolen. Parkeren kan betaalbaar bij één van de grote parkeerterreinen van het Dolfinarium. Het restaurant ligt op loopafstand van het Dolfinarium.

Bij Mamta Restaurant in Harderwijk bevelen we gerechten aan uit de tandoor, of met een lekkere currysaus. Daarbij eten we graag een lekker naanbrood, het liefst met knoflook. Onderdeel van de service zijn papadums met dipjes vooraf, maar daar laten we graag een samosa, een driehoekje van bladerdeeg met groente, op volgen. De ingrediënten en pittigheid van gerechten staan goed toegelicht op de menukaart, dus je kan fijn kiezen. Eet smakelijk!

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.