Bezoek!!

geschreven door Jiska op

Yes!! Het is zover, we krijgen bezoek!

Om half 9 ‘s ochtends stappen we opgewonden in de bus naar het vliegveld om Bram en Femmy daar te ontvangen. Na 5 kwartier rijden komen we aan op Noi Bai Airport en nemen we plaats in lobby B waar ze aan zullen komen. We zijn wat vroeg, maar beter te vroeg dan te laat.

Rond landingstijd gaan we bij de schuifdeuren staan, maar na een half uur zien we op het scherm dat ze aankomen in lobby A. Snel rennen we naar lobby A, hopend dat ze nog niet in een taxi zitten. Gelukkig zien we ze na een half uur verschijnen bij de bagageband. Springend begin ik naar ze te zwaaien, alleen kunnen zij mij niet zien (maar ze wisten bijna zeker dat wij de springende mensen waren). Wat gaaf! Na wat geknuffel en geklets stappen we, vrolijk verder kletsend, in een taxi naar het hotel.

Na wat opfrissen krijgen we een super vakantiepretpakket. Er zijn gevulde speculaas, marsepijn en de kruidnoten die Pim zo graag wilde. Bovendien hebben ze drop en hageslag meegenomen! Kunnen we toch wat Sinterklaas mee vieren en de komende paar dagen hagelslag eten op ons brood. Lekker!

Dezelfde middag regelen we van alles. Pim en ik moeten even wennen aan het hoge tempo. We kopen kaartjes voor de Waterpuppet show in Hanoi, we regelen een 3 daagse tour naar Halong Bay en Bram en Femmy boeken alvast hun volgende ticket. Tussendoor drinken en eten we lekker en kletsen nog meer bij!

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.