Bezoek!!

geschreven door Jiska op

Yes!! Het is zover, we krijgen bezoek!

Om half 9 ‘s ochtends stappen we opgewonden in de bus naar het vliegveld om Bram en Femmy daar te ontvangen. Na 5 kwartier rijden komen we aan op Noi Bai Airport en nemen we plaats in lobby B waar ze aan zullen komen. We zijn wat vroeg, maar beter te vroeg dan te laat.

Rond landingstijd gaan we bij de schuifdeuren staan, maar na een half uur zien we op het scherm dat ze aankomen in lobby A. Snel rennen we naar lobby A, hopend dat ze nog niet in een taxi zitten. Gelukkig zien we ze na een half uur verschijnen bij de bagageband. Springend begin ik naar ze te zwaaien, alleen kunnen zij mij niet zien (maar ze wisten bijna zeker dat wij de springende mensen waren). Wat gaaf! Na wat geknuffel en geklets stappen we, vrolijk verder kletsend, in een taxi naar het hotel.

Na wat opfrissen krijgen we een super vakantiepretpakket. Er zijn gevulde speculaas, marsepijn en de kruidnoten die Pim zo graag wilde. Bovendien hebben ze drop en hageslag meegenomen! Kunnen we toch wat Sinterklaas mee vieren en de komende paar dagen hagelslag eten op ons brood. Lekker!

Dezelfde middag regelen we van alles. Pim en ik moeten even wennen aan het hoge tempo. We kopen kaartjes voor de Waterpuppet show in Hanoi, we regelen een 3 daagse tour naar Halong Bay en Bram en Femmy boeken alvast hun volgende ticket. Tussendoor drinken en eten we lekker en kletsen nog meer bij!

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reacties

  Wietske
  13 nov 2013

  Wat gezellig :-). Heel veel plezier samen en geniet van alle lekkere Nederlandse dingen. Liefs x

  Atie en rene
  13 nov 2013

  Hoi allemaal , fijne dagen,! Geniet van elkaar en de trip. Groetjes, Atie

   13 nov 2013

   Het was zeker genieten met Bram en Femmy. Ze zijn nu alweer zelf verder. We wilden elkaar nog een keer zien, maar dat ging niet lukken vanwege de storm die zou komen. Gelukkig viel die achteraf mee!
   Groetjes daar!

  Ilonka
  13 nov 2013

  Wat een luxe hè drop en hagelslag geniet ervan. De kinderen in mijn klas vroegen naar je en ik laat ze nu af en toe mee kijken. Zo doe ik toch heel wat aan aardrijkskunde 🙂

   13 nov 2013

   Heerlijk die Nederlandse producten, alhoewel het Vietnamese eten ook heerlijk is.
   Leuk! Doe de groeten aan de kids 🙂

  Rozanne
  13 nov 2013

  Wat gezellig! 🙂

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.