Camper gekocht

geschreven door Pim op

In Nieuw Zeeland beviel het camperen erg goed. We leefden ruim zes weken met veel plezier in een Toyota Hiace. Dat is voor herhaling vatbaar! Daarom zijn we op zoek gegaan naar een eigen camper.

We hebben eerst een tijdje de advertenties voor tweedehands campers in de gaten gehouden om een idee te krijgen van de goede prijs. Via Marktplaats kwamen we dit leuke campertje op het spoor. Veel mensen blijken hun camper juist na de zomer kwijt te willen, dat is een goede tijd om een camper te kopen. Na wat onderhandelen hebben we het voor elkaar gekregen om de nieuwe eigenaren te worden van deze Volkswagen Caravelle (T3).

Natuurlijk barsten we van de plannen om er lekker op uit te gaan met de nieuwe aanwinst, maar dat gaat nog even niet gebeuren. Voorlopig halen we de camper juist even van de weg en stallen we hem droog. Om te beginnen hebben we de camper maar eens goed schoongemaakt. Er moet nog een nieuw tentdak en een roestbehandeling volgen. Genoeg werk te doen dus!

Hopelijk is de camper vóór de lente helemaal klaar voor toffe roadtrips! Voor die tijd moet ‘ie nog een naam krijgen en we hebben nog geen idee. Jullie misschien?

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reacties

  Coralien
  22 sep 2014

  Gaaf de camper van jullie… Ik zou hen gewoon jipi noemen ;))))))

   Pim
   25 sep 2014

   Leuk idee Coralien! Via de e-mail ontvingen we deze suggestie ook, dus dat zijn al twee stemmen :). Bedankt!

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.