Camper gekocht

geschreven door Pim op

In Nieuw Zeeland beviel het camperen erg goed. We leefden ruim zes weken met veel plezier in een Toyota Hiace. Dat is voor herhaling vatbaar! Daarom zijn we op zoek gegaan naar een eigen camper.

We hebben eerst een tijdje de advertenties voor tweedehands campers in de gaten gehouden om een idee te krijgen van de goede prijs. Via Marktplaats kwamen we dit leuke campertje op het spoor. Veel mensen blijken hun camper juist na de zomer kwijt te willen, dat is een goede tijd om een camper te kopen. Na wat onderhandelen hebben we het voor elkaar gekregen om de nieuwe eigenaren te worden van deze Volkswagen Caravelle (T3).

DSC_0154

Natuurlijk barsten we van de plannen om er lekker op uit te gaan met de nieuwe aanwinst, maar dat gaat nog even niet gebeuren. Voorlopig halen we de camper juist even van de weg en stallen we hem droog. Om te beginnen hebben we de camper maar eens goed schoongemaakt. Er moet nog een nieuw tentdak en een roestbehandeling volgen. Genoeg werk te doen dus!

dsc_0129

Hopelijk is de camper vóór de lente helemaal klaar voor toffe roadtrips! Voor die tijd moet ‘ie nog een naam krijgen en we hebben nog geen idee. Jullie misschien?