Een goede rugzak voor elke activiteit

North Face Base Camp Duffel

geschreven door Pim op

Wanneer je op reis gaat zijn er een aantal gadgets die je altijd meeneemt. Denk aan een goede zaklamp, een pet of een uitgebreid zakmes. Deze spullen zullen voor een lange tijd jouw meest waardevolle eigendom zijn. Ze verdienen uiteraard een speciaal plekje. Daar komt de volgende gadget aan te pas: een goede rugzak. Die sleep je overal mee naartoe en het is daarom belangrijk dat je er eentje bezit van goede kwaliteit. Om jouw zoektocht naar een goede rugzak wat te vergemakkelijken lichten we het populaire en steengoede merk North Face uit.

Velen zijn vast al bekend met het Amerikaanse merk. Vooral ervaren reizigers en vakantiegangers zullen een jas of vest ervan in de kast hebben hangen. North Face is opgericht door 2 wandelfanaten en vernoemd naar de koudste kant van een berg. Alles draait om het verleggen van grenzen en het aangaan van avonturen. Daar zijn de North Face tassen dan ook voor gemaakt. De toegepaste geavanceerde technieken maken het mogelijk om je tas mee te nemen op welke reis dan ook, in welke omstandigheden dan ook.

Ben je van plan activiteiten te verrichten waarbij je spullen wel eens nat zouden kunnen worden? Dan is de North Face Base Camp Duffel een uitstekende tas om je waardevolle eigendommen en kleren in te bewaren. Met de handige constructie en het waterbestendige materiaal hoef je je geen zorgen te maken over eventuele schade. Dat maakt de tas je beste vriend bijvoorbeeld tijdens kanotochten.

Bij meerdaagse korte avonturen of lichtgewicht backpacking is de North Face Hydra 38 rugzak een fijne reiscompagnon. Het merk staat bekend om zijn vele mogelijkheden en rijvakken. Ook dit model heeft een fijne indeling en plek voor je kleine en grote spullen. Met het trampoline-rugpaneel met FlashDry technologie zorgt de tas ervoor dat je rug kan blijven ademen. Erg handig dus wanneer je naar een warme omgeving vertrekt. De tas zit lekker en de banden zijn makkelijk te verstellen. De ontwerpers hebben werkelijk overal aan gedacht.

Ga je veel hardlopen en fietsen? Dan is de North Face Flight Race MT een goede optie. De borstband zorgt ervoor dat alles goed blijft zitten en dat de tas fijn op je lichaam aansluit. De mesh waterfleszakken zorgen ervoor dat je tijdens de activiteit voldoende gehydrateerd blijft. De Flight Race is een echte uitkomst en komt in een handig klein formaat. Precies wat je nodig hebt tijdens een intense outdoor activiteit.

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.