Een weekje naar Marokko

10 dagen voor vertrek belde Jiska met de de vraag of Fenne het leuk vond om voor een weekje naar Marokko mee te gaan.. Fenne twijfelde geen moment, ondanks dat ze niet goed kon voorstellen wat ze kon verwachten van deze reis. Mij leek het een unieke kans om samen met dochter en zus deze trip te ervaren en besloot al snel om twee tickets te boeken.

Bij aankomst in Fes bleken de rugzakken inclusief camping uitrusting achter gebleven te zijn in Amsterdam. Snel werd er geschakeld en Pim had op de camping binnen een paar minuten een andere slaapplek geregeld.

In een week tijd hebben we veel mooie en bijzondere momenten beleefd: heerlijk lokaal eten ( o.a. tajine), prachtige slaapplekken, centre du commercial in Ifrane, auto trip naar de Sahara, Atlas gebergte, kameel rijden door de Atlas, Fes en zijn medina, regenwormen, zonsopgang en ondergang, bonte avond, jus d’ orange.

We hebben een week vakantie ervaren om nooit meer te vergeten en zijn jullie erg dankbaar hiervoor. Wie weet zien we elkaar op een volgende trip in een 4×4!

x Fenne en Joost

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reacties

  Gerrit
  22 mrt 2018

  Mooi

  Marian
  23 mrt 2018

  Wat onwijs leuk, met Joost en Fenne samen. Prachtige foto’s!

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.