En nu…

geschreven door Jiska op

We zijn inmiddels alweer een maandje thuis en dromen nog vaak weg naar de afgelopen maanden. Ook maken we een hele hoop nieuwe plannen. We willen blijven doorgaan met bloggen over reizen, maar hoe gaan we dat doen?

We kijken foto’s terug, halen herinneringen op en willen soms maar al te graag aan de andere kant van de wereld zitten. Maar ondertussen hebben we allebei weer een baan met voor ons allebei leuke nieuwe uitdagingen. Pim is alweer aan het werk en ik zal na de zomervakantie weer aan het werk gaan. Dus voor lange tijd naar de andere kant van de wereld gaan zit er voorlopig even niet in, maar het reisvirus hebben we wel te pakken. We willen graag doorgaan met ons blog. Onze foto’s, filmpjes, tips en andere dingen blijven delen. Hoe gaan we dat doen?

Op reis hebben we een boekwerk aan plannen gemaakt. We willen graag een keer naar Alaska, Afrika, Noorwegen, Canada. Er is zoveel moois op te wereld. We zouden het nog wel eens gaaf vinden om het Noorderlicht te zien, op zoek te gaan naar orka’s of ijsberen. Allemaal grootse plannen die wellicht een keer waargemaakt gaan worden, maar wat voorlopig nog even niet gaat gebeuren. Toch besluiten we om te blijven reizen, we willen er zoveel mogelijk uit. We pakken vaak de fiets, maar kopen ook een Voordeelkaart van de NS, zodat we goedkoper kunnen treinreizen in Nederland.

Wanneer we thuis zijn, willen zo snel mogelijk de deur uit. We pakken even de fiets naar het strand om uit te waaien langs de zee of fietsen naar de Grote Markt in Den Haag om lekker te ontbijten. We bezoeken onze vrienden om bij te kletsen en gezellig met elkaar te eten. Genieten dus. Het is heerlijk om elke avond in hetzelfde bed te liggen, alhoewel ik ook soms denk: ‘Wanneer gaan we weer naar de volgende plek?’. Het reizen van plek naar plek zit er nog steeds een beetje in.

Uitwaaien langs de zee

Naast al deze leuke uitjes besluiten we om de komende tijd lekker weekendjes weg te gaan. Afgelopen weekend hebben we gekampeerd in Maasland op de boerencamping waar we genoten van het buitenleven en slapen in de tent. Aankomend weekend gaan we naar Kopenhagen om vrienden te bezoeken en de stad te verkennen. Het weekend daarna is nog vrij, waar kunnen we dan heen? We denken aan een weekendje een Waddeneiland of misschien naar de Veluwe. We plannen nog niks, want dat vonden we tijdens het reizen zo relaxt. We zien wel waar we terecht komen en wat we er gaan doen. Wellicht blijven we toch een weekendje in Den Haag en duiken we lekker de stad in.

Zonsondergang op de camping

Voor de komende weken, maanden en misschien wel jaren hebben we genoeg ideeën om te gaan reizen. Wat, wanneer en hoe? We hebben geen concrete plannen, maar zullen onze ervaringen blijven delen op ons blog. Lang leve de vrijheid om zelf te kiezen waar je heen wilt.

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reacties

  Elja
  9 jul 2014

  Altijd welkom in Eindhoven en omgeving! Brabant is mooi! 😉

  Rozanne
  9 jul 2014

  Jis ook een baan! T is gelukt dus! Waar ga je werken?

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.