Filmpje van…overstroming in Hoi An

geschreven door Jiska op

Toen we na een paar regenachtige dagen in Hoi An voor het ontbijt in het hotel beneden kwamen, stonden alle ontbijtspullen inclusief tafels en stoelen hoog boven de grond opgeborgen. Geen ontbijt in de lobby en uitzicht op een straat vol met water.

Vol bewondering stonden we naar de straat te kijken. Zoveel water hadden we nog nooit gezien in een straat waar we de vorige dag nog vrolijk doorheen liepen. Het personeel van het hotel vertelde ons vriendelijk dat we met een bootje naar het zusterhotel werden gebracht om daar te ontbijten. Nadat we wat motorbootjes, kano’s en wandelende mensen door het water zagen gaan, stapten wij in de boot naar ons ontbijt.

Na twee minuten varen, kwamen we aan bij een stuk weg dat niet onder water stond en stapten we in een busje naar het zusterhotel. Na een heerlijk ontbijt (veel luxer dan het ontbijt in ons eigen hotel) stapten we weer in de bus en de boot op weg naar onze bagage. Bij aankomst in het hotel, dat al voor 10 cm onder water stond, hebben we onze bagage ingepakt en weer de boot genomen om naar Danang te gaan.

Zie het filmpje hieronder voor een impressie van deze ochtend.

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reacties

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.