Foto aan de wand maken met Saal Digital

Foto aan de wand maken met Saal Digitaal

geschreven door Pim op

We worden uitgenodigd om eens de andere kant op te denken dan in de richting van onze bucketlist; nog eens terug te denken aan de mooiste reizen die we maakten. Van één van die reizen mogen we van de mooiste foto een foto aan de wand maken met Saal Digital. We testen daarbij gelijk hun software.

Het meeste werk zit in het kiezen van een foto. Wie komt er immers tegenwoordig niet meer thuis met talloze foto’s, series van mooie momenten, waaruit de allermooiste foto nog moet worden gekozen? Gelijk een selectie maken van foto’s, door alleen de mooiste foto’s te bewaren, loont. Een foto aan de wand maken of zelfs een heel album is dan niet meer dan een invuloefening. Zo kan je snel weer eens nagenieten van die mooiste momenten.

We kiezen uit drie foto’s, van reizen die elk gelijk bij ons opkomen omdat het er zó mooi was: de kanotrip in West-Canada, wandelen in het Annapurna gebergte in Nepal en Sossusvlei in Namibië.

Een foto aan de wand maken met Saal Digital kan op verschillende manieren. Makkelijk en snel een wanddecoratie maken kan dankzij de online software, die gelijk in je browser werkt. Natuurlijk kan je ook de software gebruiken voor Windows of Mac. Het proces om een foto aan de wand te maken met Saal Digital, inclusief uploaden van de foto, kiezen voor de afwerking en ophanging en betaling via credit card (iDeal zou nog makkelijker zijn), neemt minder dan een kwartier in beslag.

Met warme kleuren, een mooie compositie én hoge kwaliteit voor de vergroting, is de foto van Sossusvlei in Namibië het best om een foto aan de wand te maken met Saal Digital. We kiezen daarbij voor de afwerking op alu-dibond en de gratis standaard ophanging. Met de vraag: “hoe ziet afwerking op alu-dibond er uit?” bleven we zitten tot de wanddecoratie bezorgd werd. We zijn erg blij met het eindresultaat, maar omdat die afwerking toch een beetje een gokje bleef lichten we hier niet dat eindresultaat, maar juist een klein stukje van die afwerking uit. Die is mooi mat, op een subtiele textuur en een dikte van 3mm.

Hoe ziet afwerking op alu dibond er uit?

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.