Foto’s van…Sossusvlei

geschreven door Jiska op

Voordat we naar Namibië gingen, wist ik dat ik graag twee dingen wilde zien: het wildlife en de duinen bij Sossusvlei. Tegen het einde van onze reis, bezochten we de duinenpartij in het nationale park Namib Naukluft. En wat was het mooi! Haast niet te omschrijven, dus een foto’s van…Sossusvlei.

Vanaf de camping in Sesriem kun je met een permit de geasfalteerde weg naar Sossusvlei rijden. Onderweg heb je gigantische uitzichten en lopen de springbokken en oryxen over de enorme weidse landschappen.

Eenmaal aangekomen bij Sossusvlei beginnen we aan de tocht naar boven. Gelukkig kunnen we de voetstappen van de vorige bezoekers als trappetje gebruiken. We gaan langzaam naar boven en genieten van de mooie uitzichten.

Boven op het duin worden we getrakteerd op een gigantisch uitzicht. De oranje duinen worden afgewisseld met de droge valleien. De wind maakt het heerlijk boven op het duin.

Al springend en rennend van de duinen maken we de tocht weer naar beneden om door Deadvlei te wandelen. Een plek die ik heel graag wilde zien. Het was er ontzettend warm, maar ook ontzettend mooi! Eén van de mooiste plekken die ik heb gezien.

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reacties

    Ada van der Wel
    23 feb 2017

    Prachtig!!!

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.