Kaarten voor het goede doel

geschreven door Pim op

Je vindt ze nu in onze shop: kaarten voor het goede doel. Ansichtkaarten met onze mooiste foto’s van over de hele wereld. De opbrengst gaat naar het goede doel. Koop een setje van 10 ansichtkaarten en steun het goede doel van je keuze!

We lichten deze week één doel uit. Stichting Zambridge Senanga. De stichting is actief in Zambia, Afrika, om de gezondheid en het welbevinden te bevorderen van de meest kwetsbare groepen inwoners van het Senanga district. De stichting is in 2001  opgericht door mensen die in Senanga hebben gewerkt als arts of leraar en nu in Nederland  wonen. In Senanga wordt de stichting vertegenwoordigd door een lokaal bestuur. Er wordt steun gegeven voor projecten die door de lokale bevolking zijn gestart, die kleinschalig zijn en die de goedkeuring hebben van de lokale autoriteiten, zoals op dit moment een weeshuis, school en thuiszorg.

Kaarten voor het goede doel

Het overkomt ons vaak, dat onze rijkdom, die in Nederland zo gewoon lijkt, op reis in sterk contrast komt te staan met armoede van de locals waar we mee in contact komen. Het is moeilijk om te zien hoe met de opeenvolgende kansen die wij hebben gehad en door de problematiek in andere landen zulke grote verschillen kunnen ontstaan, die niet zomaar overbrugd kunnen worden. Er zijn veel goede stichtingen die zich inzetten om iedereen meer gelijke kansen te bieden. Daar kunnen we aan bijdragen.

We hopen kaarten voor het goede doel blijvend in onze shop te houden, want shoppen wordt beter als we het voor een ander doen. We hebben wel jullie hulp nodig om door de eerste 100 setjes heen te komen! We zullen de komende tijd verschillende goede doelen onder de aandacht blijven brengen. Die doelen kan je kiezen bij de aanschaf van je kaarten, om je voorkeur voor de bestemming van je donatie aan te geven. Op de site van elk goed doel vind je meer informatie en mogelijkheden om meer dan een eenmalige donatie te doen.

De kaarten voor het goede doel werden gemaakt met hulp van drukwerknodig.nl. Leverancier van allerlei vormen van drukwerk, zoals verschillende soorten kaarten, maar ook posters en roll up banners. Voor deze actie doneerden ze een korting op de kostprijs. Zo kan er van de prijs voor elk setje kaarten nóg meer naar het goede doel.

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.