Kamperen in Nederland

Kamperen in Nederland

geschreven door Jiska op

We gaan weer kamperen in Nederland nu de lente is begonnen en de grasveldjes van de camping er weer lekker bij liggen! De temperaturen lopen op en het is lekker om buiten te zijn. Het kampeerseizoen is weer begonnen! En daar zijn we blij mee.

Alhoewel we tegenwoordig vinden dat we ook in de winter kunnen kamperen in Nederland, is het daar deze winter helaas niet van gekomen. Aan de ene kant jammer, want er zijn best wat campings open in de winter. Kamperen in Nederland in de winter op een natuurkampeerterrein staat dan ook nog wel op ons lijstje. Aan de andere kant geen probleem natuurlijk, omdat we andere gave dingen hebben gedaan, zoals een reis naar Lapland en Marokko.

Kamperen in Nederland

Hoewel we vorig jaar nog onze camper hadden en genoten van het leven in de bus, kamperen we nu weer met de tent. We vinden het beide prima dat we de camper niet meer hebben en het voelt goed om weer wat meer basic te kamperen in de tent.

Natuurkampeerterrein De Bulte

Het kampeerseizoen is weer begonnen met het paasweekend. Bijna alle campings gaan dan weer open. Een mooie gelegenheid voor ons om de tent weer op te zetten. We kozen natuurkampeerterrein De Bulte in Zuidwolde uit. We hadden het rijk voor ons alleen, aangezien er geen andere kampeerders waren. Met goede slaapzakken en thermokleding kropen we de tent in voor een regenachtige nacht. Maar hoe lekker is het dan als je wakker wordt en de zon komt door! Lekker buiten wat lezen en wat wandelen in de omgeving.

Aankomend weekend schijnen de temperaturen wat hoger te zijn dan afgelopen week. Weer een mooie reden om op pad te gaan met de tent!

Welke camping in Nederland is jouw favoriet?

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reacties

    Ada
    4 apr 2018

    Leuk zeg, weer kamperen.Wij gaan komend weekend (met 2 vrienden) naar Schiermonnikoog . In een hoteltje dat wel.

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.