Kleinschalige hulp met impact

Foto door Omotayo Tajudeen via Pexels

geschreven door Pim op

Toen ik eens impulsief geld gaf aan een zwerver voor het Centraal Station in Rotterdam, leverde dat wisselende reacties op. Hoe je bijdraagt aan een betere wereld is zeker iets om goed te onderzoeken. Mijn ervaring is dat dit té vaak aanleiding geeft om ook in het midden te laten óf je bijdraagt aan een betere wereld. Dat is jammer. Gelukkig zijn er aanpakkers, die wél aan de slag gaan, kunnen laten zien wat dat oplevert en daarom zeker steun verdienen. Ook als je zelf niet zo’n aanpakker bent, kan je nu heel makkelijk helpen, met je aankoop van een ansichtkaartenset voor het goede doel.

Meer impact met Wilde Ganzen

Wilde Ganzen steunt overal ter wereld aanpakkers die armoede van onderop willen doorbreken. Met hun slimme projecten zorgen zij voor vooruitgang in lokale gemeenschappen. Nederlandse stichtingen die zich na beoordeling aansluiten bij Wilde Ganzen krijgen bovenop elke gift die zij inzamelen 50% toegelegd door Wilde Ganzen. Daarnaast kunnen ze profiteren van advies, expertise, wetenschappelijk onderzoek en het netwerk van de 350 projecten die Wilde Ganzen steunt.

Van elke euro wordt anderhalve gemaakt

Elk project dat bij Wilde Ganzen wordt ingediend beoordelen ze. Ze kijken of het aansluit bij de behoefte van de lokale gemeenschap en of het duurzaam genoeg is. Ieder project moet de diepere oorzaken van armoede aanpakken en mensen in de buurt vooruit helpen. Is een project eenmaal goedgekeurd, dan geeft Wilde Ganzen 50% premie op het geld dat de Nederlandse stichting hiervoor heeft opgehaald. Zo wordt elke euro dus € 1,50 waard en neemt Wilde Ganzen één derde van het totaal benodigde projectbedrag voor haar rekening.

Kaarten voor het goede doel

Kaarten voor het goede doel

Alle beetjes helpen

Ook voor Wilde Ganzen kan je onze set ansichtkaarten van onze mooiste reisfoto’s kopen. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel en je krijgt de kaarten thuisbezorgd om te versturen. Dankzij Wilde Ganzen weet je dat het geld op een goede plek terecht komt, zodat je met je aankoop effectief bijdraagt aan een betere wereld. Wij vinden het ook leuk om het enthousiasme voor de actie te zien. Inmiddels is een derde van de kaarten verkocht en daarmee al meer dan €300 voor de verschillende goede doelen opgehaald. We zien je aankoop graag tegemoet!

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.