Laatste weken

geschreven door Jiska op

De laatste weken van onze reis door Azië en Oceanië komen ondertussen wel erg dichtbij. Binnenkort staan we weer op Nederlandse bodem, maar voordat we naar huis komen, komt er voor ons beiden nog één droom uit.

We gingen naar Sri Lanka om een visum te regelen voor India. Na een paar dagen acclimatiseren in de warmte in Sri Lanka, bekijk ik het klimaat van India. Wat blijkt: in de maand dat wij door India willen reizen (mei) is het daar gemiddeld 40 graden. In Sri Lanka (gemiddeld 30 graden) zoeken we al vaak de schaduw op, laat staan hoe dat in India zal gaan met die hoge temperaturen. Als we wat andere landen in de buurt van Sri Lanka bekijken, blijkt dat het ook in die landen erg warm zal zijn (Myanmar en Bangladesh). Op dat moment besluiten we onze droom, die we al lang hebben, waar te maken.

We gaan naar Mongolië! Dit doen we met een tussenstop in Thailand om daar ons visum te regelen. We blijven ongeveer drie weken in Mongolië. De overige weken vermaken we ons nog in Thailand. We gaan nog even lekker chillen op een strandje.

Wat we in Mongolië gaan doen staat nog niet vast, behalve dan dat we niet zo lang in Ulaanbaatar zullen zijn dus veel van het landschap willen bekijken. Mijn moeder en zus komen ook naar Mongolië, dus we sluiten onze reis op een bijzondere manier af. Ik heb er zin in!

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reacties

  Jolein
  16 mei 2014

  Wat heerlijk en fijn dat je tijdens zo’n reis vrij bent om te gaan en staan waar je wilt. Veel plezier alvast in Mongolie en Thailand!

   Pim
   16 mei 2014

   Thanks Jolein! Is inderdaad super! We gaan zeker genieten!

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.