Meerdaagse huskysafari bij Hetta Huskies

Meerdaagse huskysafari

geschreven door Pim op

Alles tot en met een meerdaagse huskysafari in Lapland kan worden geboekt bij Hetta Huskies. Geniet van een winterse tocht door afgelegen gebieden als bestuurder van een traditionele slee achter een team van honden.

Meerdaagse huskysafari

Na een huskysafari in Lapland willen we altijd meer. Op een traditionele slee door besneeuwde bossen en over bevroren meren glijden, achter een team van huskies, is uniek. Eenmaal op weg zijn de honden stil aan het werk waardoor je bijna geruisloos door de natuur gaat; een bijzondere manier van reizen. Zo kan je grote afstanden afleggen. Het mooist is dan om, als de weersomstandigheden het toelaten, op het verste punt te blijven slapen. Dat is niet alleen praktisch, vaak ben je dan zo afgelegen dat je ook meer kans maakt om het noorderlicht te zien. Allemaal redenen om een meerdaagse huskysafari te overwegen. Wil je toch eerst kijken of dat wel echt is voor je is, dan kan je natuurlijk ook beginnen met een kortere tocht.

Husky safari in Lapland

Hetta Huskies in Fins Lapland biedt uitstekende mogelijkheden om een enkeldaagse of meerdaagse huskysafari te maken. Ze regelen prachtige lange tochten door de natuur vanaf de huskyfarm. Daarbij krijg je ook de kans om de honden een beetje te leren kennen door te helpen bij het maken van de teams die de sledes gaat trekken. Dat is vooral erg leuk als je meerdere dagen met de honden optrekt. Ook als je niet zo van honden houdt is dit aan te bevelen, ze zijn namelijk zo goed afgericht dat je ze ongetwijfeld op prijs kan stellen. Bovendien ben je ze wel wat aandacht verschuldigd in ruil voor hun arbeid.

Meerdaagse huskysafari bij reizen in Lapland

Reizen in Lapland kan goed gecombineerd worden met een meerdaagse huskysafari. Bij een verblijf in Hetta is het makkelijk om ook de meerdaagse huskysafari te boeken. Doe dit op tijd, want zowel de gewone huskysafari als de meerdaagse huskysafari is snel volgeboekt voor het hele seizoen. Je bent niet de enige die begrijpt dat je eens in je leven zo’n bijzondere tocht moet maken. Hetta Huskies helpt je graag bij het samenstellen van een meerdaagse tocht met huskyhonden die past bij je wensen en de wensen van het gezelschap waarmee je eventueel reist.

Lees meer over onze ervaringen met huskysafari’s in Lapland in de onderstaande blogberichten en de categorie Lapland.

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reacties

    Nancy Demolon
    30 okt 2023

    Beste, ik zou graag tijdens de kerstvakantie een meerdaagse huskytocht in Lapland willen maken samen met m’n 20-jarige zoon. Graag een leuk voorstel

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.