Notities maken op reis in Bambook

geschreven door Pim op

Als reizigers leren we ons snel de gewoonte aan om dagelijks notities te maken. Omdat we ook bloggen, vormen we al snel een papierwinkel. Dat moet allemaal mee in de tas. De uitkomst? Bambook!

Onderweg volgen de ervaringen elkaar soms zo snel op, dat het risico dreigt dat we de details vergeten. Een dagboek blijkt een hele leuke manier om de ervaringen te bewaren. Na thuiskomst bladeren we regelmatig terug en verrassen onszelf en elkaar met details die alweer vervlogen waren. “Weet je nog…” zegt Jiska, “toen in Laos”, en we herleven weer herinneringen.

In 9,5 maand schrijven we 3 notitieboekjes vol. Een hoop kantjes gaan op aan de blogberichten, die we zo snel mogelijk ook publiceren. Ik vind mezelf in een Maleisisch zijstraatje bij een busstation nog snel even op zoek naar een schriftje, omdat het notitieboek weer vol is en we nog zo veel te schrijven hebben. Twintig blaadjes zijn beter dan niets, maar het kan niet op tegen de schrijflust. We hebben Nieuw Zeeland voor de boeg en willen nog meer schrijven.

Na thuiskomst vind ik de uitkomst voor het probleem van de volle boekjes. Een Nederlandse startup van studenten maakt Bambook, een uitwisbaar schrift: het is het beste van een whiteboard en een notitieboekje in één. Ook dit boekje heeft maar twintig blaadjes, maar raakt nooit vol. Dat is handig en goed voor het milieu.

In combinatie met de speciale pen koop je een Bambook al vanaf € 11,95. Voor een boekje dat nooit op gaat, vind ik dat best betaalbaar. Kopen dus! Meer info in onze shop.

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.