Ons notitieboek voor reizen

geschreven door Pim op

We zaten natuurlijk niet stil de afgelopen jaren, maar van echte reizen kwam het niet. In plaats daarvan stortten we onszelf op de verbouwing van ons boshuisje en een serie kanotochten. We schreven wat minder in dit digitale notitieboek voor reizen, maar daar komt mede dankzij een leuk cadeautje weer snel verandering in!

Deze site blijft een plekje waarop we onze avonturen verzamelen. Dat doen we al sinds de eerste grote reis in 2013. De reis begon in China. We namen notitieboekjes voor de reizen mee, waarin we onze avonturen beschreven. De meesten vonden daaruit hun weg naar dit blog. We reisden dwars door Zuid-Oost Azië, bezochten Nieuw Zeeland, Sri Lanka en Mongolië en waren het erover eens: er is zoveel moois te beschrijven!

En al dat moois bleven we neerpennen. We schreven over de reizen met het Volkswagencampertje rond IJsland en van de Noordkaap tot Marokko. Canada, Namibië, Costa Rica en Jamaica; de reiservaringen stapelen zich op en de kaart vult zich met pinnetjes. Teveel om nog in notitieboekjes mee te dragen. Het leek voor ons het einde te worden van een notitieboek voor reizen.

Daarom bleek Bambook een uitkomst. Bij uitstek een notitieboek voor reizen omdat het uitwisbaar is. De inkt uit de bijgeleverde stift droogt snel, maar kan met een vochtig doekje later weer worden uitgewist. Het Nederlandse bedrijf uit Ede bood ons een nieuw Bambook aan, met een mooie hardcover van bamboe. In het boekje zitten afwisselend gelinieerde, blanco en geruite bladzijden, naar keuze. Een leuk cadeautje voor reizigers!

Zo kunnen we blijven schrijven :). Het Bambook notitieboek kan tijdens reizen juist gebruikt worden als de telefoonbatterij gespaard moet worden in afgelegen gebieden, voor navigatie of noodgevallen. Wie weet welke avonturen we daarmee kunnen vastleggen! Je gaat het hier vast vroeg of laat kunnen lezen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.