Persoonlijk reisadvies

Waar wil je heen, of wil je worden verrast? Ga je alleen, of reis je met anderen of kinderen samen? Hoe wil je reizen? Vliegen, roadtrippen of met het openbaar vervoer? En wat voor reis zoek je ongeveer? Klik hieronder door voor een vragenlijst, waarin we in een paar stappen jouw wensen verkennen. Zend je aanvraag vrijblijvend in, dan nemen wij met een aanbeveling en een prijsopgave contact met je op.
Of bekijk hieronder een selectie van gratis reisadviezen.

Ervaringen van anderen

3 dagen uitwaaien op Tenerife

Makkelijk en snel een uniek plekje weg van de toeristische drukte. Eindeloosreizen.nl zocht het voor ons uit en bezorgde ons een zeer ontspannen, korte vakantie op Tenerife met mooie wandelingen.

Floor

We hebben een week vakantie in Marokko ervaren om nooit meer te vergeten en hebben mooie en bijzondere momenten beleefd. We zijn jullie erg dankbaar hiervoor.

Joost

We hebben genoten van ons tripje naar Denver en de Rocky Mountains. Het reisadvies van Jiska was de perfecte mix van stad en natuur. Dankzij de vele tips hebben we veel kunnen doen en zien. Fijn om dat niet zelf uit te zoeken. Aanrader!

Elien

Het was een fantastische reis, met mooie natuur en hele andere cultuur. We hebben genoten! Super bedankt voor de hulp!!

Simone
Een prachtige reis in Fins Lapland

De wens om het noorderlicht te zien, werd opgepakt door Jiska en Pim. Het noorderlicht zien was fantastisch. Dan ook nog de huskytochten en sneeuwscooter tocht, bijzonder en spannend om mee te maken. Kortom, we hebben genoten.

Gonda

Heel bijzonder om door Mongolië te reizen, soms om kippenvel van te krijgen. Heel mooi en gaaf dat ik grotendeels erbij kon zijn. Iets dat je niet vergeet! Het is echt een aanrader, ook als je wat ouder bent.

Gonda

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.