Alternatief voor overvaren van Spanje naar Marokko (2021)

Met de auto naar Marokko

geschreven door Pim op

Lees hier het alternatief voor overvaren van Spanje naar Marokko om deze zomer (2021) met de auto naar Marokko te komen. Overvaren van Spanje naar Marokko in de zomer van 2021 is waarschijnlijk niet mogelijk, doordat de schepen niet mogen varen. Er zijn andere mogelijkheden met minder capaciteit en langere vaartijden. De kosten veranderen ook. Gebruik van een goede vergelijkingssite maakt het uitzoekwerk een stuk makkelijker.

Als overvaren tussen Spanje en Marokko ook in 2021 nog niet mogelijk is, blijft overvaren naar Marokko vanuit Frankrijk (of zelfs overvaren naar Marokko vanuit Italië) een goed alternatief. Er varen veel minder boten en minder passagiers zullen daarom de overtocht kunnen maken. Het is te verwachten dat deze tickets populair gaan worden naarmate de zomerperiode dichter bij komt. Maak daarom tijdig de vergelijking.

Slim vergelijken

Om een alternatieve bootovertocht te vinden is een goede vergelijkingssite onmisbaar. Zo weet je vanuit huis waar je aan toe bent, welke reis je gaat maken voor welke prijs. We adviseren niet zomaar een vergelijkingssite. Het is belangrijk dat de actuele vaartijden en mogelijkheden voor overvaren worden verwerkt in de zoekresultaten en handig als er direct een alternatief voor overvaren van Spanje naar Marokko wordt geboden.

Goedkoop alternatief voor overvaren van Spanje naar Marokko?

Een begrijpelijke afweging vóór het boeken, is die van de prijs voor het alternatief. De ticketprijzen voor bijvoorbeeld overvaren van Frankrijk naar Marokko zijn hoger dan die voor overvaren van Spanje naar Marokko. De kosten van de reis van Nederland naar Marokko lijken daarom hoger uit te vallen. Bedenk wel dat overvaren vanuit Frankrijk naar Marokko je de rit door Spanje bespaart. Je kan de besparing op de brandstof of eventuele overnachtingskosten wegstrepen tegen de kosten van het overvaren van Frankrijk naar Marokko, en je krijgt zeker geen autopech in Spanje (al blijft pechhulp in Frankrijk aanbevolen).

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.