Overvaren naar Marokko

geschreven door Pim op

Ga je met de auto naar Marokko, dan moet je overvaren naar Marokko. Daarvoor zijn veel mogelijkheden, want dagelijks varen veel mensen over naar Marokko met de auto. Een ticket is daarom ook onderdeel van de kosten van Nederland naar Marokko met de auto. De prijs voor een ticket varieert per moment van afvaart, het traject voor de overvaart en de verkoper van tickets.

Prijzen vergelijken

Online tickets voor overvaren naar Marokko kopen is het makkelijkst. Je hebt dan het beste overzicht over alle trajecten, rederijen en afvaartmomenten op een goede vergelijksite voor overvaren naar Marokko. Uiteraard kan je ook op de sites en in de apps van de individuele rederijen de prijzen checken voor overvaren naar Marokko.

In de omgeving van de afvaartplaatsen van de populaire trajecten, met name in Spanje, vind je ook veel ticket offices, waar je kan proberen om last-minute goedkope tickets te regelen. Je moet dan wel op de hoogte zijn van de gangbare prijzen, om te weten of je een goede deal maakt. Ook dan loont vooraf online tickets voor overvaren naar Marokko vergelijken.

Trajecten voor overvaren naar Marokko

Er zijn 19 verschillende trajecten waarop overvaren naar Marokko mogelijk wordt gemaakt door verschillende rederijen. Je kan om te beginnen vanuit verschillende landen varen. Niet vanuit alle landen kan je alle bestemmingen in Marokko aandoen, lees je daarom in op de mogelijkheden vanuit de verschillende landen. Daarna weet je genoeg om slim te kunnen besparen de kosten van Nederland naar Marokko met de auto, door bijvoorbeeld een goedkoop ticket voor overvaren van Frankrijk naar Marokko te boeken, waarmee je wellicht op brandstofkosten en overnachtingskosten bespaart.

Vergelijk de trajecten vanuit verschillende landen

Moment van overvaren naar Marokko

Wannéér je precies kiest om over te varen naar Marokko, bepaalt hoofdzakelijk de prijs van een bootticket naar Marokko. In vakanties en het hoogseizoen stijgen de prijzen. Ben je flexibel, dan kan overvaren goedkoper zijn. Een vaste vertrektijd vereist dat je tijdig bij de haven staat om de overtocht te maken. Ga je met de auto naar Marokko, dan kan vertraging door bijvoorbeeld file of pech een probleem veroorzaken. Wil je daarover geen stress, overweeg dan een open ticket te kopen, daarmee kan je op elk moment bij de haven aankomen en met de eerste boot mee van de gekozen rederij op het gekozen traject mee.

Voor je vertrekt

Naar Marokko met de auto betekent een lange reis. Met een auto vol bagage en personen vraag je op zo’n afstand wat van het voertuig. Het komt veel voor dat mensen pech onderweg krijgen. Het laatste wat je wilt is stil komen te staan langs de weg.

Met de goedkope pechservice van Wegenwacht® van ANWB kan je prettig worden geholpen bij pech onderweg. Met ANWB Wegenwacht Europa Plus kan je zelfs geholpen worden in Marokko.

Bespaar eenvoudig zorgen en kosten van Nederland naar Marokko met de auto!

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.