Terugblik op reizen met de camper

geschreven door Jiska op

Nu we onze camper hebben verkocht is het wel de moeite waard om een terugblik te schrijven op de fantastische tijd die we met onze bus hebben gehad. Van mooie, gezellige weekendjes weg tot gave roadtrips in Europa en zelfs Afrika!

Ongeveer 3 maanden geleden begon Pim er al rijdend in de bus ver: “Misschien is het een idee om de camper te verkopen?” “Uh?”, dacht ik. “Waar heb je het over”. Maar na wat voordelen op een rij kon ik me er ook wel steeds meer in vinden. En zo is het dan ook ineens gebeurd. Na onze mooie trip door Scandinavië hebben we de bus te koop gezet en nu is hij weg.

Wat hebben we toch een mooie tijd met onze bus gehad. We hadden een wat stroeve start, maar hebben volop genoten van de avonturen. De eerste grote roadtrip maakten we dan ook direct naar IJsland. Iets waar we ons nu wel eens over kunnen verbazen; in 1 dag 1000 km rijden naar Denemarken, om vervolgens over de ruige wegen van IJsland te rijden.

Daarna hebben we heerlijk door Frankrijk gereden. Het liefst over N of D wegen, omdat we toch maar 80 reden en zo de tolwegen konden vermijden. Het leuke aan deze kleinere wegen is dat je ook een hoop van het land kan zien. Je komt regelmatig door dorpjes heen en rijdt slingerende wegen door het Franse platteland.

En toen vertrok Pim natuurlijk alleen afgelopen februari naar Marokko! Met zonnepaneel en al. Een, zoals ik hem moet geloven, fantastische rit door Frankrijk en Spanje. (Die we vast nog wel eens samen gaan maken). Gelukkig kon ik in Marokko ook nog even lekker meegenieten van onze bus en hebben we heerlijk door het Atlasgebergte en de Sahara gereden!

We hebben drie jaar genoten van onze bus en nu is het weer tijd voor andere dingen. Komende winter gaan we naar Lapland! En misschien in de zomer naar Amerika! Genoeg plannen  en dromen 🙂

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reacties

  Floor
  26 okt 2017

  Ook wij hebben genoten van jullie mooie bus!

  Gerrit
  31 okt 2017

  Mooie verhalen en herinneringen

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.