Verbouwing van ons boshuisje

Boshuisje in Drenthe

geschreven door Pim op

Aan het eindeloos reizen kwam toch even een eind in het voorjaar van 2020. De coronacrisis verhinderde voor enige tijd verschillende reizen, maar we kwamen gelukkig gauw op een geschikte plek terecht om langere tijd te verblijven. Gedurende de afgelopen twee jaar bouwden we daar figuurlijk en letterlijk aan een nieuw vertrekpunt. Van de werkzaamheden hebben we foto’s die we hebben verwerkt in een mooi fotoboek van Fotofabriek.

In augustus 2020 konden we aan de slag met de verbouwing van een boshuisje in Drenthe. Stap voor stap werkten we aan een modernisering van het huisje om de sfeer van de jaren ’70 van de vorige eeuw iets meer in richting van de jaren ’20 van deze eeuw te krijgen. De fotoprints die we maakten geven een leuk overzicht van de verandering.

boshuisje

Schuif hierboven van rechts naar links om de transformatie te bekijken

Allereerst ruimden we op; we namen een groot deel van de inrichting over en bewaarden dat wat nog van pas kon komen. We deden wat eerste onderhoud in de zomermaanden van 2020. Intussen begonnen de losse WC en douche tekort te schieten voor het intensievere gebruik. In de winter van 2020/2021 sloopten we de WC en douche en bouwden die opnieuw op tot één badkamer.

Met nieuwe plafonds, stucwerk, verf en nieuw meubilair maakten we het boshuisje steeds een beetje verder af. We maakten er óns huisje van, waar we met plezier konden bijleren van klussen die we nog nooit voor onszelf gedaan hadden. In de winter van 2021/2022 maakten we het werk af met een vernieuwing van de keuken en de vloeren.

Dat leverden een eindresultaat op waar we nog vele jaren van hopen te genieten en dat we kunnen gaan delen. Van het avontuur van de afgelopen jaren hebben we een mooi fotoboek kunnen maken als aandenken. Je gaat het kunnen inkijken bij een bezoek aan het boshuisje, dat binnenkort opengaat voor vakantieverblijf.

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.