Wandelen aan The Norfolk Coast

Wandelen aan The Norfolk Coast
Vanaf The Broads National Park rijden we door naar The Norfolk Coast. We wandelen aan The Norfolk Coast en volgen kleine delen van The Norfolk Coast Path, een wandelroute langs de kust van 135 km.
Voor natuurliefhebbers is wandelen aan The Norfolk Coast een prachtige bestemming.

We wandelen aan The Norfolk Coast bij het Blakeney National Nature Reserve van National Trust. Vanaf de parkeerplaats bij Morston zijn er verschillende mogelijkheden. Vanaf hier gaan regelmatig boten naar de zeehondenkolonie. Ook zijn er twee mooie wandelpaden aangelegd. Wij lopen de route richting Blakeney. Een leuke dorpje met een levendige haven.

Een fijne camperplek vinden we aan het eind van de Beach Road bij Salthouse. We hebben uitzicht over kleine meertjes met veel vogels. Ook kunnen we een heerlijke verkoelende duik nemen in de zee. Vanaf de camperplek zijn er verschillende wandelmogelijkheden. We zien veel vogelaars de verschillende paden bewandelen. Wij lopen een rondje van 5 km vanaf de camperplek met mooi uitzicht over zee en over de duinen.

Er zijn leuke kleine dorpjes te vinden aan The Norfolk Coast. Zo rijden we langs The Norfolk Coast over de Coast Road via o.a. Cley next the Sea, Stiffkey en Wells next the Sea. De zee zien we niet vaak tijdens het rijden, het gebied wat aan de zee grenst is breed en staat bekend om de vogelpopulatie die hier leeft.

Bij Halkhom wandelen we in het Holkham National Nature Reserve. Een mooi gebied dat aan het zandstrand ligt van The Norfolk Coast.

De wandelliefhebbers kunnen aan The Norfolk Coast goed aan hun trekken komen. Er zijn wandelingen genoeg te vinden!

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reacties

    Tycho
    6 aug 2019

    ziet er allemaal goed uit!

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.