Win een Kumari scarf van Bruut van Bot

geschreven door Pim op

Op de reis door Zuid-Azië zit onze backpack vol met kleding voor uiteenlopende situaties. We moeten rekening houden met verschillende seizoenen en klimaten. Goede kleding is een noodzaak, zeker op locaties midden in de natuur. Daar had de kleding met een verhaal uit het assortiment van Bruut van Bot goed bij gepast. Lees hier meer om kans te maken op een Kumari scarf van Bruut van Bot.

Bruut van Bot, The Nepal Brand, is een nieuw kledingmerk dat handgemaakte producten uit Nepal verkoopt. Na een intense tocht door Nepal besloten Robert Hooft en Wouter Struijk dat goede kleding ook ten goede mag komen aan de mensen die het maken. Waar grotere merken er niet in slagen om het productieproces onbetwist te laten, benadrukken Robert en Wouter dat goede producten op een eerlijke manier gemaakt kunnen worden. Het is mooi dat voor de productie van de kleding van Bruut van Bot eerlijke salarissen worden betaald aan de Nepali die ze maken.

Kumari Scarf door Bruut van Bot, The Nepal Brand

Nepalese locals in de berggebieden hebben baat bij goede kleding. In de ruigere regionen van het land kan het weer wisselend zijn. Regenseizoenen worden afgewisseld met zware winters en relatief warme zomers; het weer in Nederland is een stuk matiger. Licht, ademend en praktisch in het gebruik zijn in de hooggebergtes van Nepal geen luxes, maar vereisten van kleding.

Daar, in de Nepalese bergen, tijdens onze trekking rond het Annapurna circuit, hadden wij al onze warme kleding nodig. Richting de Thorung La pas kwam er telkens een extra laag kleding uit onze tassen tot we bijna alles aan hadden. Daar was op dat moment weinig modieus meer aan. De kleding van Bruut van Bot had ons daar dus goed van pas gekomen.

Survival-kit op paklijst voor het Annapurna Circuit

Net voor de Thorung La pas, Annapurna Circuit, Nepal

Ook jij kan wellicht situaties bedenken waarin de kleding van Bruut van Bot goed van pas zou komen. Dat tref je dan, want je kan hier meedingen voor één van de Kumari scarfs van Bruut van Bot.

Om de Kumari scarf te winnen laat je hieronder een reactie achter, waarin je in één zin antwoord geeft op de vraag: “waar zou jij de Kumari scarf het liefste voor gebruiken?”.

100% Cashmere scarf Kumari van Bruut van Bot, The Nepal Brand

Deelnemen kan vanaf 19 mei tot en met 25 mei 2015. Uit de inzendingen wordt willekeurig een winnaar geselecteerd. De winnaar wordt op 26 mei via Instagram bekend gemaakt. De winnaar krijgt een e-mail. Vergeet daarom niet om bij je inzending ook het veld voor je e-mailadres in te vullen. We gebruiken dit adres alleen om de winnaar te contacteren. Alleen geldige inzendingen doen mee voor de verloting.

Deelname is niet meer mogelijk. Bedankt voor jullie deelname aan de winactie. De willekeurig gekozen winnaar van de Kumari sjaal is bekend gemaakt op ons Instagram kanaal.
We bedanken Bruut van Bot voor het ter beschikking stellen van de prijs. De prijs misgelopen? De sjalen zijn natuurlijk ook te koop op bruutvanbot.nl! Bij een aankoop gaat bovendien nu 50% naar Giro555 voor de slachtoffers van de aardbeving.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.