Winactie: inspiratieboekje van Saal Digitaal Nederland

geschreven door Pim op

We maken na elke reis wel een fotoboek van de belevenissen onderweg. Op uitnodiging maken we een fotoboek met Saal Digital Nederland met een selectie van de mooiste foto’s van Azië, dat jij kan winnen. Leuk voor als een reis naar Azië je wel leuk in de oren klinkt, maar je nog niet zo goed weet waar je moet beginnen.

Saal Digital Nederland onderscheidt zich het meest op de afwerking van het fotoboek. Er zijn talloze opties te kiezen die je boek net dat beetje extra kunnen geven om je foto’s nog mooier te presenteren. Daarbij is heel helder wat de kosten van je keuze zijn. Dit is een overduidelijk pluspunt van de applicatie. Geheel naar tevredenheid maken we makkelijk een leuk fotoboek met Saal Digital Nederland.

Het van origine Duits bedrijf, doet een stapje over de grens om de Nederlandse markt op te komen. Dat zie je soms nog terug in het proces van de software downloaden tot de bevestiging van bestelling. Onder de aanhef ‘Sehr geehrte Damen und Herren’ volgt een verder Nederlands overzicht van de bestelling. De service ziet er heel goed uit, overal staan genoeg ingangen om contact op te nemen met Saal Digital Nederland. Feedback is welkom.

Qua gebruiksgemak kan de software van Saal Digital Nederland goed mee met haar concurrenten. Er zijn nog wel wat verbeterpunten. Het zou wel heel prettig zijn als we ook in deze software horizoncorrectie konden toepassen op foto’s die we ‘onderweg uit het handje’ geschoten hebben. Teksten tegen de rand van het printbare gebied positioneren leidt al snel tot foutmeldingen, die overigens wel heel duidelijk gepresenteerd worden. Een afbeelding paginavullend maken, plaatst de afbeelding direct over twee pagina’s. Bij handmatig schalen en uitlijnen werkt snapping niet op alle hoeken en randen van de pagina helemaal hetzelfde.

De productie van het boek gaat ontzettend snel. Op de ochtend van bestelling ligt het boek op de sorteertafel van het postpakketcentrum. Het is echt jammer dat dit in Duitsland is, want daardoor duurt de verzending toch nog net zo lang als bij concurrenten. Maar..dan heb je ook wat. Het papier is mooi stevig en de foto’s zijn mooi gedrukt op glanzend papier, zelfs op de binnenzijde van de cover.

Wil jij dit inspiratieboekje van Azië winnen? Schrijf je in op de nieuwsbrief in de zijbalk naast dit bericht. Daarmee ontvang je een e-mail bij elk nieuw bericht op de site. In de nieuwsbrief wordt binnenkort de winnaar van het inspiratieboekje van Azië bekend gemaakt.

Blijf op de hoogte!

Ontvang een wekelijkse e-mail met de laatste blogberichten

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageer of stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verplicht voor reageren.

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.