Winactie Veryus: handige drybag voor avontuur op het water

geschreven door Pim op

Een drybag blijkt handig bij ieder avontuur op of om het water. Bij kanoën, surfen, duiken of gewoon een wandeling in de regen; een échte waterdichte tas is handig om zorgeloos je spullen op te bergen die geen water kunnen verdragen. In samenwerking met het Nederlandse merk Veryus verloten we zo’n handige drybag.

Onze camera’s, telefoons, maar ook paspoorten gaan voor de zekerheid bij natte activiteiten altijd in de drybag, een rubberachtige tas die waterdicht wordt afgesloten door de opening op te rollen en dan dicht te klippen. Daardoor ontstaat gelijk een handvat waarmee de tas makkelijk in één hand mee te dragen is.

Met wat lucht in de tas blijft deze zelfs drijven, mocht de kano onverhoopt omslaan. Vergeet ’em dan niet ergens aan vast te maken, anders drijft ‘ie er in de consternatie wellicht vandoor. Daarvoor komt de handige draagband van pas, die vooral bedoeld is om de tas over je schouder op je rug te dragen.

Nooit kwamen wij in een situatie waarin de drybag compleet in het water kwam, maar ook bij minder nattigheid is het een fijn idee dat alles in de tas mooi droog blijft. Het gebeurt vaak genoeg dat de tas nat wordt door iets onverwachts, zoals spatwater op een boottocht, of een onverwachte stortbui.

Dat komt dus vaak van pas, zo’n handige drybag. Daarom verloten we de tas die we aangeboden kregen van Veryus onder de lezers van ons blog. Jij kan ’em winnen met een reactie. Onder de relevante reacties verloten we de drybag met opdruk van de iconische uil van Veryus. Dus verras ons voor 5 december met een handige toepassing, een mooi avontuur of een gave droom van je bucket list waar zo’n tas bij van pas komt of kwam! Op 5 december sturen wij de winnaar een e-mail!

Nieuwsgierig geworden naar de producten van het merk Veryus? Check dan de petten en tassen in onze shop! Je koopt ze via ons met 10% korting. Goeie deal!

Let op: Je gebruikt een oude browser met beveiligingsrisico's waarin deze website niet goed werkt.
Gebruik Chrome of kijk op Browse Happy om een nieuwe browser te installeren.